Овен
Ще бъдете в отлично настроение и позитивната ви нагласа ще се засилва, общувайки с хората около вас. Единственото нещо, за което трябва да внимавате днес, е мързелът. Възможно е той да се прояви в най-голяма степен, особено при тези от вас, които сте склонни към него. Не пропилявайте добрата енергия на деня, като седите и не правите нищо - макар че това е доста изкушаващо.

Как да поддържате форма през новогодишните празници

Телец
Изказвайте ясно мнението си. Другите хора не четат мисли като вас. Ако продължавате да чакате някой да разбере какво мислите, ще мине много време, преди истината да излезе наяве. Дайте на хората почивка от ината си и им позволете да разберат какво се случва в главата ви. Общуването е важно и днес то започва от вас. Не се колебайте да направите първата стъпка към добрата комуникация.

Близнаци
Днес на моменти можете да се издигнете до големи висоти. Денят е изпълнен с бързи темпове и социална насоченост, което ще насърчи хората да споделят повече от себе си с другите. Сега ще намерите голяма подкрепа от много различни хора. Приемете тази помощ с отворени обятия. Не се опитвайте да вършите нещата сами, когато сте заобиколени от толкова силен екипен дух.

С етерични масла може да се избегне приемът на антибиотици

Рак
Опитайте се днес да виждате положителното в хората. Отпуснете се и не се изнервяйте толкова от вътрешната си драма. Вие сте отговорни за създаването на този смут. Намерете утеха в някой творчески проект. Правете нещо, което обичате да правите и което ви прави истински щастливи. Във въздуха витае експанзивно усещане, което вероятно ще подсили всяко настроение, което проектирате.

Лъв
Ще откриете, че авантюристичната ви страна е подкрепена от емоциите ви. Тези две части на духа ви работят в хармония, за да ви помогнат да надскочите границите си. Навлизайте в нови сфери и задавайте въпроси, когато не разбирате нещо. Само така ще се учите, ще се развивате и ще израствате умствено и емоционално. Не приемайте, че ученето спира, когато напуснете училище.

Задължително ли е да приемаме витамини по време на бременност?

Дева
Облечете се по най-добрия начин днес. Не се притеснявайте да сложите токчетата си и да се забавлявате. Това е чудесно време да общувате с приятели, да се социализирате, ако е възможно, и да се забавлявате страхотно. Оставете настрана тревогите си и се включете в леки забавления и веселия. Запазете усмивката на лицето си и ще откриете, че можете да преминете през всяка врата, която изберете.

Везни
Колкото по-спокойни и разбиращи сте днес, толкова по-добре ще ви върви. Вратите ще се отворят и хората ще ви посрещнат с голям ентусиазъм. Бъдете дипломат, а не войн. Съсредоточете се върху положителните аспекти на уравнението, вместо върху отрицателните. Късметът и просперитетът ще ви споходят, когато имате тази нагласа, където и да отидете.

Над 30% от населението в България страда от някаква форма на разширени вени

Скорпион
Уверете се, че оставяте нещата в по-добро състояние, отколкото сте ги намерили. Това е добър момент да подредите личното си пространство и околната среда. Това е и чудесно време да направите някои онлайн покупки за себе си. Само внимавайте да не похарчите твърде много пари. Когато красиви неща привлекат вниманието ви, може да ви е трудно да им устоите, независимо колко струват.

Стрелец
Tова е един от онези дни, в които е по-лесно да бъдете себе си. Не чувствайте, че трябва да променяте личността си, за да се приспособите към дадена ситуация. Вие естествено добавяте важна динамика към групата. Вашият дистанциран, безпристрастен и добре осведомен поглед върху ситуацията ще бъде важно предимство за днешните събития. Хората ще направят добре, ако ви слушат, така че бъдете смели, когато се изразявате.

Как да се справим с есенните настинки и инфекциите на дихателните пътища?

Козирог
Комуникацията е ключова част от деня. Ще откриете, че когато поискате информация, тя е на ваше разположение. Можете да черпите от много различни ресурси, така че не се страхувайте да посегнете към различните информационни кладенци, с които разполагате. В емоционално отношение този ден може да не е най-добрият за вас, но можете да го преодолеете, стига да запазите лек и оптимистичен подход.

Водолей
Върнете нещата в равновесие. Вероятно сте били толкова фокусирани върху себе си, че сте забравили за другите. Време е да попълните останалата част от уравнението и да вземете предвид какво чувстват другите хора. Балансът е от решаващо значение във всяка част от живота ви, за да поддържате здравословна гледна точка. Ясният ум ви позволява да видите истината за това, което наистина се случва.

Риби
Това е добър ден да погледнете на общата картина и да обсъдите идеите си с другите. Докато вървите по улицата, не забравяйте да обърнете внимание на това, което се случва около вас. Ако продължавате да сте заети с един въпрос, може никога да не видите някои от другите важни части на по-голямото цяло, въпреки че те са очевидни за всички останали.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм