“Рисуването е преди актьорството. Тези дни си дадох за себе си отговор защо се занимавам с актьорство. Ако не се занимавам с това, ще полудея тотално. Това е отдушник, начин да избягам от себе си”. Това заяви в интервю за bTV актрисата Диана Димитрова. 

Димитрова за Карамазов: Чудя се дали ще му е толкова весело, когато цялата истина лъсне

По думите й имаме много талантливи хора от всеки един департамент, които се представят на световно ниво, “но те биват потискани от системата, от условията, в които се налага да снимаме”.

Карамазов за скандала с Диана Димитрова: Хората четат един статус и го приемат за чиста монета

Според нея нещата се получват, когато надмогнеш задълженията си по договор.

Димитрова: Общество с ампутирани крака няма място нито в Шенген, нито в ЕС. Вие сте болни, срам ме е от вас

Димитрова призна, че има роли и филми, в които се срамува, че е участвала: “Когато човек тръгне с големи очаквания, всичко рухва. Така се случи и при мен”.

Жана Бергендорф: Виждала съм немалко случаи на насилие в живота си

“Имам афинитет към по-отрицателните роли, прави ми се нещо различно, кото да ме покаже в друга светлина, като например Чарлийз Терон в “Чудовище”, каза Димитрова. 

Първа по успех в НАТФИЗ и НХА. Коя е Диана Димитрова?

Димитрова към журналист: Миришеш на лагера, който изби интелектуалците ни

По думите й реалността на актьорите в България не е розова. “При нас много бавно се случват нещата. Като влизат в академията, трябва да знаят, че не е самоцел да те покажат по телевизита. Те стават будители”.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм