Даниела Николова, позната още като Дани АН, представи своя първи авторски албум. За нея музиката е кауза, страст и академично призвание. Родена е в музикално семейство и още от малка започва да записва пеенето си. Дани е и един от участниците в най-новия сезон в “Гласът на България".

DaniAn и Димитър Панев

Даниела от “Гласът на България” за darik.bg: Сцената е моето вкъщи

За много от творците предходните две години на пандемична обстановка са били силно ограничаващи. “Музикантите и артистите се сблъскват с много трудности, но тези, които са решили да реализират потенциала си, не се отказват”, споделя певицата. 

"DaniAN - Сила"

Димитър Панев пред Darik.bg: Най-добрата черта на Самуил Петканов е хубавата му жена

Дебютният албум “Сила” на Дани Ан съдържа 13 авторски песни. Всяка една песен е частица история, свързана с живота на Даниела. Една от песните е балада, направена в колаборация с група “Popcorn’’ с вокалистите Анелия Павлова и Дончо Генов. “Сила” съдържа посланието за смисъла на надеждата любовта и преодоляването на страховете, които хората носят в себе си.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Darik.bg на живо:

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм