Адам Чембърлейн остана шокиран, след като новото му устройство Alexa му даде шокиращо брутален отговор, когато го попита как да накара децата си да спрат да се смеят. 

Alexa скоро ще може да имитира гласа на всеки, дори и да е починал

45-годишният Адам Чембърлейн публикува видеоклип, като твърди, че виртуалният асистент му е предложил да "удари децата си в гърлото".

Той сподели, че е задавал различни въпроси на Alexa, за да се опита да получи забавни отговори от нея, след като е видял публикация онлайн, която събира всички странни неща, които можете да накарате устройството да каже. Въпреки че бил подготвен за някои странни отговори, Адам все е "шокиран" от това, което е чул.

Алекса на Amazon си взе почивен ден, хвърляйки в хаос Европа

Във видео, публикувано в TikTok, Адам попита: "Алекса, как да спра децата да се смеят?"

И устройството отговори:

 

„Според сътрудник на Alexa Answers, ако е уместно, можете да ги ударите в гърлото. Ако се гърчат от болка и не могат да дишат, ще бъде по-малко вероятно да се смеят.“

Видеото на Адам бързо набра популярност, след като беше публикувано онлайн, и натрупа над 215 000 гледания и повече от 21 000 харесвания - като мнозина намират бруталната реакция за забавна.

Реших да го пусна в TikTok, защото ми се стори забавно, 21 000 души го харесаха, така че мисля, че разсмя хората", казва бащата.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм