Близо 50 хиляди лева за лечението и още около 100 хиляди лева за операцията - толкова струва в момента животът на една от уважаваните и обичани учителки в Карнобат - Петя Русева. Съпруга и майка на две деца, която се сблъсква със страшната диагноза рак на панкреаса. Първоначално лекарите в България откриват тумор, а в последствие се оказва, че той е злокачествен и за да бъде отстранен е необходимо да бъде намален.

Операцията е изключително сложа, поради което Петя стига до една от водещите болници в Турция и един от водещите лекари в тази област - проф. Ибрахим Ялдъз.

От болницата дават надежда, че лечението и операцията могат да бъдат успешни, а 52-годишната жена да живее.  

Лечението, включващо поставяне на порт и химиотерапия, както и прегледи, непосредствено преди всяка вливка, струва 47 943 лева. А самата операция в последствие - около 50 000 евро.

За семейството сумата е непосилно голяма.

Ако всеки един, докоснат от тежката и болезнена ситуация на Петя Русева и близките й, дари малко от своите средства, има шанс един стойностен живот да продължи. Дарение можете да направите като кликнете ТУК! 

От името на семейство Русеви, близките им и учениците на Петя, екипът на Дарик Бургас ви призовава, да гласувате с дарение за живота на Петя. 

Дарителска сметка:

БАНКА ДСК АД

IBAN: BG21STSA93000030555779

BIC: STSABGSF

Титуляр на сметката: Петя Русева Русева

Кутия за дарение е поставена и в  НЧ “Д.Полянов –  1862г.“, гр. Карнобат