Общински драматичен театър „Владимир Трандафилов“ - Видин започна репетиции на криминалната комедия „Убийство в първа класа“.

Режисьор е добре известният и много популярен в цяла България актьор Евгени Будинов, който отскоро се изявява и на режисьорското поприще. Звездният състав на представлението включва още изключително популярният и обичан видински актьор Петьо Цеков, който е добре известен на аудиторията с десетките си роли в игрални филми и телевизионни сериали.

След дълго прекъсване, той отново се завръща на театралната сцена, поясняват от културната институция, като споделят радостта си, че се завръща именно на тяхната сцена. В останалите роли ще влязат актьорите Ивайло Симеонов, Фиданка Рангелова, Ирина Флорова- Капелова, Кирил Кирилов, Ана Дамянова, Ивайло Петков, Красимир Рангелов и Десислава Цветкова.

Сценограф на постановката е Богдан Гешев, костюмите ще са дело на Мариела Будинова.

Влак, купе и няколко случайно, или неслучайно, срещнали се души. Как съдбите им са обвързани, какво ще се случи и един съвсем неподозиран финал, но и още нещо преди финала. Какво, кога, как – отговорите на сцената на Общински драматичен театър “Владимир Трандафилов“ - Видин в криминалната комедия „Убийство в първа класа“.

Премиерата се очаква в средата на месец юни.