18-годишният Мартин, който води борба с рядък вид тумор на гръбначния стълб отново се нуждае от помощ.  Необходими са 30 000 евро, за да бъде продължено лечението му.

Мартин е съвсем близо до възстановяване, но сумата за бъдещото му лечение е непосилна за семейството. 

„Основният тумор на гръбначният стълб е неактивен. Оттогава към момента Марти се бори с метастазите. С Марти сме в болница, защото се възстановява от проведения курс химиотерапия. Другата седмица предстои още един курс химиоптерапия. Планирани са още четири“, разказва майка му Десислава Михнева пред bTV.

Необходими са 30 000 евро, за да продължат химиотерапията. А за всяко извънредно хоспитализиране разходът не може да бъде предвиден.

„Искам да апелирам хората като майка на дете, което се бори с рядко онкологично заболяване. Той е добре, той е герой, просто ни трябва на вашата помощ и финансова подкрепа, всички добри хора, за да се продължи лечението и да не се прекъсне“, призовава майката на момчето.

Две години преди да се разболее Мартин тренира в школата на ПФК „Лудогорец- Разград". Болки в кръста обаче преобръщат живота му. 

След спешна операция в болница във Варна Марти започва отново да ходи, но радостта за семейството е за кратко. Следват курсове химиотерапия, състоянието на 17-годишното момче се влошава и близките търсят помощ в съседна Турция.

Малко преди Марти да бъде настанен в болница и майка му се оперира от злокачествено образувание. Заради трудната ситуация в семейството приятели започват дарителска кампания. 

Всеки, който желае, може да го подкрепи, като дари средства по сметката.

Дарителска сметка

Титуляр Мартин Михайлов Христов

IBAN: BG44 CECB 9790 10J1 4490 00

BIC: CECBBGSF

ЦКБ АД клон Разград 

Сметка на майката:

Десислава Иванова Михнева

IBAN: BG17 CECB 9790 10Е9 2799 00

BIC: CECBBGSF

ЦКБ АД клон Разград 

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм