Куриозен случай – жителка на британския град Ливърпул забременя от съпруга си, който починал преди две години от мозъчен тумор. Историята на жената бе публикувана в Metro.

33-годишната Лорън Макгрегър разкри, че през 2013 година съпругът ѝ Крис е бил диагностициран с мозъчен тумор. Мъжът отишъл на лекар, след като установил, че не може да си спомни името на съпругата си, за да ѝ се обади отново по телефона. При прегледа му бива открит тумор.

Ед Шийрън стана баща на момиченце за втори път

Крис претърпява операция, по време на която 95% от тумора е отстранен, но болестта се връща през 2016 г., а след това отново през 2019 година.

След началото на пандемията от COVID-19 лекуващият лекар препоръчва спиране на химиотерапията, за да не се натоварва имунната система. Туморът започва да расте силно и през 2020 година Крис умира.

Бившата любовница на Джони Деп: Той е много ревнив човек

Няколко години преди смъртта на съпруга си Лорън замразява спермата му, за да може да има деца от него. Девет месеца след погребението тя решава да направи ин витро оплождане. През септември 2021 г. процедурата бе успешна и жената вече очаква бебе.

Според Лорън в бъдеще е възможно да забременее минимум още веднъж. Тя добави, че двамата с Крис винаги са мечтали да имат деца.

Коя е адвокатката на Джони Деп, приковала вниманието на медиите?

По-рано беше съобщено, че вдовица от Обединеното кралство трябваше да отиде в съда, за да защити правото да използва замразената сперма на покоѝния си съпруг, за да зачене дете.

Поради грешка в документа преди 11 години клиниката по репродуктивно здраве ѝ бе отказала достъп до материала. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм