Спомняме си как Джъстин Бийбър публично похвали съпругата си: "Тя върви ръка за ръка с мен, докато продължавам да се справям с емоциите, ума, тялото и душата си", това "ръка за ръка" невинаги се простира до координирането на тоалетите им обаче. И под "невинаги" имаме предвид... основно никога, пише VanityFair. Тези двамата никога не изглеждат така, сякаш отиват на едно и също място.

Да вземем за пример събитието в понеделник, на което беше представен продукт от линията за грижа за кожата на Хейли Rhode Beauty. Балсамът за устни за 16 долара е бестселърът на линията. Естествено, Хейли се отправи към Krispy Kreme, за да популяризира гланца, а също толкова естествено Джъстин нахлузи най-добрите си кроксове и се присъедини към нея.

"Baby girl @rhode @krispykreme STRAWBERRY GLAZEEE", написа Джъстин на публикация в Инстаграм.

Като оставим настрана употребата на "baby girl (момиченце)" като израз на привързаност към някого, за когото сте женени, нека поговорим за друго...

Единственият начин да са на една и съща вълна е, ако е 2 ч. през нощта и никой от тях не носи фамилията Бийбър. Хейли е в червена мини рокля без презрамки и сандали на токчета в тон. За повече приказност тя носи големи обеци с блясък.

В този фантастичен свят Джъстин е просто гладен. Той просто иска поничка. Облечен е в сив суичър с качулка и шорти, излагащи половината му задни части на показ. Той гордо споделя бельото си Calvin Klein със света. Скъсаните бели чорапи и бебешко розовата шапка, носена иновативно върху качулката, допълват визията. Най-голямата му гордост обаче са явно добре износените яркожълти кроксове. 

Противоположностите се привличат и тези двамата са типичното доказателство за това.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм