Всички депутати са получили плакат за спомен, идеята за който е на председателя на парламента Вежди Рашидов. Това стана ясно от публикации във Фейсбук на народните представители от “Демократична България” Ивайло Мирчев и Елисавета Белобрадова. 

48-мото Народно събрание ще проведе последното си пленарно заседание

На 2 февруари е последното пленарно заседание на 48-ото Народно събрание. Предстоят нови парламентарни избори на 2 април. Междувременно президентът Румен Радев обяви кои ще са новите служебни министри - същите, с изключение на промяна при културния ресор

НС прие декларация, с която осъжда насилието над българи в РСМ

Ето как изглежда и плакатът по идея на Рашидов:

Елисавета Белобрадова коментира подаръка така: “Това Народно събрание завършва по неочакван начин - спомен, подобен на снимките, с които завършват децата в детската градина.

Идеята е на твореца сред нас - господин Вежди Рашидов. Възобновяване на традиция, забравена от години, за да може да имаме господин Рашидов на снимка в центъра на плаката.

Аз, собствено, съм сложена до “Възраждане”, за да отделя милите ми колеги от “Демократична България” на достопочтено разстояние.

Ако пък сме сериозни - нямаме нужда от плакати, имаме нужда от стабилен, работещ парламент и правителство”.

Елисавета Белобрадова по Дарик: С брутални средства Нинова атакува законопроекта за домашното насилие

Ивайло Мирчев също коментира с пост: “В последния работен ден всички депутати бяха посрещнати в пленарна зала с... това”.

Коалицията между ПП и ДБ има голям потенциал. Ето защо

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм