Много от вас вече са започнали да използват цифрови валути като биткойн, Етерум или Тетър, и със сигурност сте чували за NFT-та (така наречените незаменяеми токени). Това са уникални и непроменяеми цифрови елементи, които можете да купувате и продавате. Вече има и физически магазини, които приемат само цифрова валута.

Пет мита за Биткойн

Отмина ли най-лошото за биткойна и криптовалутите

В Hudson Yards може да откриете Solana Spaces, концепция от търговски обекти с дигитално разплащане. Те са направили лесно създаването на нов акаунт, прехвърлянето на пари и пазаруването с цифрова валута. Те имат много партньори, предлагащи разнообразни артикули, които можете да купите в магазина и онлайн.

Крипто сривът - благодат за адвокатите по несъстоятелност

Компанията е трябвало да изгради структура, свързана с обикновена валута като щатски долари, защото, както те също казват, понастоящем не могат да плащат наем или заплати в цифрова валута. Така че, за момента това е нова и интересна тенденция, където начинът на плащане става малко по-сложен - но ще видим много нови иновации, продукти и услуги в този сектор в годините занапред.

Автор: Ларс Уитбърг/ Lars Witberg

CEO LWEX / lwex.online

Автор: Ларс Уитбърг/ Lars Witberg

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм