Принцът и принцесата на Уелс - Уилям и Кейт - пуснаха официалната си снимка за семейна коледна картичка. На нея цялото семейство е заедно, хванато за ръце, предава BBC (Би Би Си).

Принц Хари в Netflix: Излъгаха, за да защитят брат ми

Принц Уилям и Катрин са заснети да се разхождат с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи в слънчев ден в Норфолк.

Снимка: Twitter - The Prince and Princess of Wales

Децата са по тениски с къси ръкави и шорти, а родителите им са облечени небрежно в дънки и кецове. Те бяха щракнати от Мат Портеъс, който е документирал семейството и в миналото.

Стана годишна традиция кралските особи да разкриват кои от любимите си снимки са избрали за картичките, които изпращат всяка Коледа.

Принц Хари: С Меган се запознахме в Instagram

Кралят и кралицата-консорт пуснаха своята картичка в неделя. Снимката на крал Чарлз и Камила е направена на Braemar Royal Highland Gathering на 3 септември, когато той все още е принц на Уелс. Кралица Елизабет Втора почина пет дни по-късно, на 96 години.

Снимка: Twitter - The Royal Family

Не е известно точно кога тази година е направена снимката на принц Уилям и Катрин.

Тазгодишната снимка за картичката идва във време на нови коментари около връзката на принц Уилям с брат му Хари, на фона на излизането на противоречивия сериал на Netflix "Хари и Меган" този месец.

„Това е мръсна игра“: Принц Хари и Меган Маркъл с нови разкрития за кралското семейство

Трейлър, пуснат тази седмица, предизвика полемика, като Хари беше показан да казва: "Те с радост излъгаха, за да защитят брат ми, те никога не бяха готови да кажат истината, за да ни защитят."

Въпреки че не е ясно за кого се отнася „те“, мнозина заключиха, че това е препратка към кралското семейство.

Друга версия на същия трейлър обаче предлага друго обяснение – с друго подзаглавие на същия коментар, което гласи: „Британските медии са щастливи да лъжат, за да защитят брат ми“.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм