Тематичен уъркшоп „Как да спечелим Effie“ ще представи правилата и изискванията за участие в тазгодишното издание на най-престижния конкурс за маркетингова ефективност в света Effie Awards. Събитието се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) и ще се проведе на 19 септември, понеделник, от 16:00 ч. на адрес: София, бул. Христо Ботев 117.

Представянето на свършената работа не е лека задача. Полезни съвети за съставянето на перфектната заявка ще бъдат споделени от доказани професионалисти от рекламната и маркетингова индустрия с голям практически опит.

Лектори са: Весела Апостолова - главен изпълнителен директор, Publicis Groupe Bulgaria; Грета Колева - управляващ директор, Graffiti BBDO and Proximity Sofia; Иво Алтънов - управляващ директор, Noble Graphics; Юлиан Добрев - създател и директор анализи, BluePoint Research and Consulting. Водещ и модератор ще бъде Красимир Папазов, редакционен директор, Redlink.bg.

По време на обучението  ще бъдат разяснени специфичните изисквания при подаването на заявки в категориите на Effie България 2022, с акцент върху категориите, въведени тази година („Нестопански сектор“, „Медия стратегия и иновации в традиционни и дигитални медии“, „Устойчив успех“, „Въвеждане на нов продукт, услуга“ и новите подкатегории в категория „Услуги“ - „Политическа реклама и публични услуги“, „Медии, култура и развлечения“). Специално внимание ще бъде отделено на конкретни категории, за които през годините участниците в конкурса срещат най-често трудности да дефинират цели и след това да защитят резултатите си. Програмата предвижда възможност за споделяне на добри практики и дискусия.

Желаещите да се включат в обучението могат да се запишат за участие с имейл на адрес effie@baca.bg или през формата тук.

Наградите Effie са общопризнат стандарт за най-успешните кампании сред рекламните агенции и рекламодатели по света и се организират у нас от БАКА. В петнадесетото издание на наградите Effie България ще се състезават най-ефективните реклами и комуникационни кампании, създадени за и реализирани в България в периода 01.01.2021 – 31.08.2022 г., като това се отнася за всички представени елементи на кампанията. 

Повече информация за регламента на конкурса, документация за участие и насоки за подаване на успешни заявки можете да намерите на effiebulgaria.org.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм