Много от нас са си играли с кукли Барби като деца и много от нас са мечтали да живеят като Барби. Тази емблематична играчка е била приятелка от детството на почти всяко момиче по света. Е, Барби и нейният свят вече не са само фантазия. 

С участието на Марго Роби, Райън Гослинг, Симу Лиу, Кейт Маккинън, Мишел Кара и много други признати холивудски актьори предстоящият филм за Барби завладя интернет. Този филм излиза извън рамките на фантазията, тъй като Барби и нейните приятели получават и забавна доза реалност. Очакването приключи, тъй като този дългоочакван филм излезе на екран в петък, 21 юли 2023 г., и все още може да бъде гледан в най-близките киносалони. Междувременно трябва да разгледате нашите интересни факти за този филм, които ще засилят вълнението ви. 

Знаете ли, че Барби всъщност е прякор?

Да, точно така! Известна в цял свят като Барби, тази емблематична кукла всъщност се казва Барбара Милисент Робъртс. Барби е и първата кукла с женски черти - идея на Рут Хандлър, съосновател на Mattel. Предполага се, че тя е създала тази уникална по онова време кукла Барби с тяло на възрастен, след като е наблюдавала как дъщеря ѝ дава роли на възрастни на своята хартиена кукла. Въпреки че членовете на борда на директорите не били много въодушевени от това, тази гениална идея превърнала Барби в световна икона.

Забавна е историята за това как Райън Гослинг се е появил в ролята на Кен

Нека просто кажем, че Райън и Кен сега са най-добри приятели, а Райън осветява стаята със своята енергия. Как се е стигнало до това е забавна история. В "The Tonight Show with Jimmy Fallon" Райън сподели, че е намерил куклата на дъщеря си Кен в доста окаяно положение - с лице надолу в мръсотията до дърво в задния си двор. Куклата била всичко за дъщеря му и той влязъл в ролята на Кен, за да разкаже на света историята. 

Снимка: Getty Images

Емблематичната къща на Барби не е просто фантазия

Спомняте ли си огромната розова къща за кукли Барби, която много от нас искаха, но не можеха да получат? Е, тя вече не е просто голяма сглобка пластмаса, а реална, тухлена къща! Подобно на фантастичната играчка от детството, тази къща на Барби в Малибу наскоро беше обявена за отдаване под наем от Airbnb. 

Снимка: Getty Images

Сряда само в розово в комплектите Барби

Розовата сряда... звучи ви познато, нали? В духа на Барби и вдъхновена от Mean Girls, Марго Роби накарала всички на снимачната площадка да носят розово в сряда. Тези, които не носели розово, били глобявани. Забавното е, че актрисата лично събирала глобите, а парите се дарявали за благотворителност.

Дебют на Марго като Барби в ролята на певица

Марго е фантастична актриса с поредица от хитове като "Вълкът от Уолстрийт", "Отряд самоубийци" и "Аз, Тоня", но никога не сме я чували да пее. Актрисата е напът да премине още един важен етап като артист, тъй като е на път да ни зашемети с вокалните си умения в няколко песни в Барби заедно с Райън Гослинг. Нямаме търпение да чуем тяхната мелодична симфония!

Барби боядиса света в розово 

Манията по Барби е завладяла B-Town в Индия! С наближаването на деня на премиерата много известни личности демонстрират розовите си тоалети в социалните мрежи в знак на почит към модната икона. Бхуми Педнекар, Мрунал Тхакур, Шарвари Вах и Ананя Панди наскоро публикуваха зашеметяващи снимки в Instagram, на които демонстрират своите вдъхновени от Барби визии. Невъзможно е да не останете очаровани от красотата им!

Бонус факт:

Марго Роби използва приходите си, за да изплати къщата на майка си

Марго Роби и майка ѝ Сари Кеслър. Снимка: Getty Images

Когато Марго Роби за първи път започнала да печели пари като актриса, първата й задача била да се отплати на човека, който й е помогнал да постигне мечтите си.

По време на ранната кариера на Роби майка ѝ ѝ помогна да се задържи на повърхността, като взела заеми срещу ипотека на дома ѝ, разкри актрисата в интервю за CBS Sunday Morning. 

Роби каза, че следи внимателно всеки долар, който майка ѝ ѝ е дала, като си записвала. 

Все още пазя това парче хартия. Запазих го. Всичко, което дължах на майка ми, съм го записала. И един ден, когато спечелих достатъчно пари, просто изплатих цялата ипотека напълно“, каза тя. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм