Близо 50 момичета от една от най-популярните танцови формации в Русе „Star Dance“ изправиха на крака стотици русенци по време на традиционния си годишен концерт, който се проведе вчера вечерта в Доходното здание. В танцовото шоу, което продължи повече от час, се включиха участници от три възрастови групи на школата, които изпълниха 14 танца. Тематиката на концерта бе насочена към природата и по-точно как ние, хората, сме част от нея и как трябва да я пазим и уважаваме.  

Ръководителят на формацията Антония Косева и танцьорите получиха специални поздравления от областния управител Анатоли Станев и кмета Пенчо Милков.

„Помнете неповторими и уникални сте! Продължавайте напред и нагоре, вие можете!“, се казва в написаното от Станев. Той отправи и пожелания към участниците в спектакъла да бъдат радостни и горди от постигнатото през годините и да работят неуморно за културното развитие на града и региона.

„Приемете моята признателност към Вас за неуморния труд и любовта, които влагате като ръководител на формацията, въпреки предизвикателствата на днешното забързано ежедневие. Без съмнение танцът е тайният език на душата и съм изключително щастлив, че чрез работата в залата и множеството Ви изяви помагате на десетки русенски деца придобият самочувствие, да разширят кръгозора си и да изградят силен и сплотен екип“, допълва кметът Милков.

Припомняме, че през годините момичетата от школата са завоювали многобройни отличия от всевъзможни национални и международни конкурси.