Снимка след ремонта на ремонта на жълтите павета обиколи социалните мрежи, а потребителите се възмущават от начина, по който изглеждат те - кръпки от бели павета, които някога са били част от маркировката, са използвани за завършването на ремонта.

"То се видя, че работата с жълтите павета е като с изборите - колкото и да ги пренареждат, резултатът е все същият и никой не е доволен", пише потребител във Фейсбук.

"Жълти павета на бели точки", заключва друг потребител.

"Май все по-зле става", пише трети.

Припомняме, че наскоро приключи втори ремонт на жълтите павета. Той се наложи, за да се поправят "щетите" от първия ремонт, който бе извършен в края на миналата година. След него отново имаше вълна на възмущение, тъй като паветата бяха криви, с разстояние от 10 см между тях на места. 

Последният ремонт се извършви за сметка на фирмата изпълнител заради нередностите. 

Преди дни Тодор Тодоров от Строителния надзор обясни защо паветата са различни на цвят, тъй като този казус също предизвика коментари: "Паветата са различни на цвят, защото са различни производства през годините и са били подложени на много дълга екслоатация от гуми и различни пренареждания. Няма как да изглеждат като нови".

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм