Тегленето на жребия за Евро 2024 стана поредното събитие на живо, нарушено от шега, наречена "секс шум". Звуци от разгорещени сексуални сцени огласиха церемонията по жребия за европейското първенство по футбол в Хамбург догодина. Те ясно се чуха при тегленето на отборите от четвърта урна, съобщи The Independent.

На няколко пъти по време на тегленето на жребия в концертната зала "Елбфилхармония" в Хамбург се чуваха силни стенания, когато последният отбор (Швейцария) беше изтеглен в група А заедно с Германия, Шотландия и Унгария.

Докато бившият играч на Манчестър Сити Давид Силва изтегли Швейцария в група А, порно звуците шокираха както телевизионните зрители, така и гостите в залата. Водещите направиха всичко по силите си, за да преодолеят смущението и да продължат по сценарий.

"Тук се чува някакъв шум..., който вече е спрял", каза водещият на жребия и заместник генерален секретар на Уефа Джорджо Маркети, когато звуците сякаш бяха спрели. "Вече няма шум...", добави той.

Те обаче веднага се възобновиха, когато Италия беше изтеглена като последен отбор в група В заедно с Испания, Албания и Хърватия, след което продължиха до края на жребия.

Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт беше попитан за реакцията му на шума и каза: "Чух нещо и като събрах две и две, предположих, че става дума за някаква шега, но не можах да разбера какво е то."

Селекционерът на Германия Юлиан Нагелсман обаче трудно запази самообладание. Камерите го показаха да се усмихва смутено на мястото си.

Даниел Джарвис, известен като "Jarvo69" в социалните мрежи, веднага пое отговорност за шегата, като заяви в предаване на живо: "Направихме го, влязохме там. Секс шумове при тегленето на жребия за Евро 2024. Обичам ви, момчета."

Преди това Джарвис пое отговорността за подобен инцидент, който се случи по време на прякото предаване на Би Би Си преди мача от третия кръг на Купата на Англия между "Уулвс" и "Ливърпул" през януари.

Този инцидент предизвика недоумение и веселие сред водещите, тъй като водещият Гари Линекер и анализаторите Дани Мърфи и Пол Инс трябваше да се справят със силен запис на сексуални шумове, който започна да се чува от студиото. Първоначално триото се опита да продължи предаването нормално, преди Линекер да бъде принуден да признае прекъсването.

"Ще спреш ли да издаваш тези звуци, Дани", пошегува се Линекер. "Това не съм аз", настоява Мърфи.

Записът продължи няколко минути, като служителите на Би Би Си изглежда не успяха да открият шума и да го изключат, тъй като предаването на Линекер към Алън Шиърър на коментаторската скамейка беше засегнато по същия начин. "Не знам кой вдига този шум", засмя се Линекер, докато подхвърляше на Шиърър горе на трибуните.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм