Запазете професионализма си този уикенд, когато Венера в Рак се съединява с Нептун в Риби в петък, защото връзките ви могат да ви помогнат да бъдете по-продуктивни. Хората забелязват усърдната ви работа и са готови да ви помогнат да постигнете мечтите си. Успехът е по-близо, отколкото си мислите, Везни.

Прочетете седмичния хороскоп на всички зодии

Знанието е сила - нещо, което ще почувствате дълбоко по време на пълнолунието в Стрелец в събота. С Луната във вашата зона на общуване ще бъдете отворени към учене и споделяне на информация с другите. Планирайте екскурзия за себе си, за да научите повече.

Завършвате първите няколко дни на юни с уязвима нотка, когато Меркурий се съединява с Уран във вашата зона на интимност в неделя. Може да се окажете по-интимни и открити в чувствата си, което ще доведе до някои важни промени. Поискайте това, от което се нуждаете, и приемете промяната като естествена част от живота. Всичко ще се нареди.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм