Познаването на правилните хора може да ви даде истински тласък, когато в петък Венера в Рак прави тригон с Нептун в Риби. Ценните ви взаимоотношения могат да ви доближат с още една стъпка до мечтите ви. Това е идеалният ден да създадете мрежа от контакти и да благодарите на хората, които са ви помогнали по пътя, Близнаци.

Прочетете седмичния хороскоп на всички зодии

Особено като се има предвид, че взаимоотношенията стават по-важни от всякога по време на пълнолунието в Стрелец в събота. С Луната в зоната на партньорството сте готови да предприемете скок на вярата и да се обвържете с някой специален човек. Готови сте да отворите сърцето си - от покана за среща с любимия до подписване на договори.

Прекарайте неделя, за да изкажете всичките си чувства на хартия, когато Меркурий се съедини с Уран в зоната на изцелението. Имате много големи чувства, които трябва да изоставите. Направете това чрез водене на дневник, арттерапия или като се застъпите за себе си.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм