Започнете седмицата, като вникнете в чувствата си, тъй като Меркурий се съединява с Юпитер в зоната на подсъзнанието ви. Опознаването на тези дълбоки чувства може да доведе до изцеление, когато най-накрая получите отговорите, които заслужавате. Не се страхувайте да направите това, което ви плаши, Телец. Това може да доведе до голям пробив, който да промени живота ви.

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

Прекарайте време с приятели, когато Марс в Рак прави тригон със Сатурн в Риби в четвъртък. Проведете няколко дълбоки и страстни дискусии на питие с най-добрите си приятели. Обсъдете нещата с хората, които наистина ви разбират.

Четвъртък е и чудесен ден да промените външния си вид, когато Венера се съединява с Уран във вашия знак. Навлезте в пролетта с чисто нова визия, която ще ви помогне да повишите самочувствието си. Не се страхувайте да покажете характерния си стил и да си позволите малко лукс. Заслужавате го!

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм