Овен

Месецът е изпълнен с промени, когато в понеделник Слънцето навлиза в Скорпион и във вашата зона на трансформация. Следващите четири седмици ще се почувствате като прероден, докато прогонвате всичко, което вече не ви служи, и продължавате напред. Следвайте страстите си, за да постигнете най-доброто от себе си.

Вие сте на печалба, тъй като работата, която сте положили, се е отплатила. Поглезете се малко, за да повишите самочувствието си, но не прахосвайте всичките си пари, за да се грижите за себе си.

Думите ви имат сила, когато Меркурий се съединява с Марс във вашата зона на трансформация в неделя, така че ги използвайте смело. Помислете за начини да промените живота си към по-добро и действайте по тях. Една добре поднесена дума може да промени всичко, така че този ден е подходящ за интриги и за правене на силови стъпки. Не забравяйте, че това е шах, а не дама.

Телец

Въпреки че е страховит сезон, в понеделник, когато Слънцето навлезе в Скорпион и зоната на партньорството ви, всичко ще бъде само лакомства и никакви фокуси. През следващите няколко седмици ще се фокусирате върху това да споделите живота си с някого и да изведете отношенията си - от романтични до бизнес - на следващо ниво.

Особено след като ще се чувствате себе си по време на лунното затъмнение във вашия знак в събота. Това е чудесно време за самоанализ, тъй като разглеждате всичко, което сте направили през последните няколко месеца, и това, което искате да направите по-нататък. Днес могат да се появят нови възможности, Телец, но ги обмислете, преди да ги приемете.

Близнаци

Завършете седмицата с изповед, когато в неделя Меркурий се съедини с Марс във вашата зона на партньорство. Това е чудесно време да изразите най-съкровените си чувства и да създадете нови и вълнуващи партньорства. Уточнете важни детайли в договорите, за да ги направите официални.

Сезонът на призраците е страшен, Близнаци, но това, което наистина ви преследва, са лошите навици, които сте започнали през последните няколко месеца. За щастие в понеделник Слънцето навлиза в Скорпион и във вашата зона на продуктивност, като ви помага да прогоните негативните навици и да направите по-добър избор. Съсредоточете се върху това да се грижите по-добре за здравето си, за да не се превърне животът ви в шоу на ужасите.

Помислете дали да не се върнете в зоната си на комфорт по време на лунното затъмнение във вашата зона на подсъзнанието в събота. Може би ще имате нужда от малко време насаме, докато обработвате някои големи емоции, които са ви налегнали напоследък. Въпреки това не затъвайте толкова, че да се страхувате да излезете на светло.

Неделя ви дава тласък на продуктивността, когато Меркурий се съединява с Марс в зоната на навиците ви. Този аспект може да ви помогне да се запалите по започването на успешни рутинни дейности. Помислете за начините, по които можете да се усъвършенствате, и приложете тези планове в действие. 

Рак

Приемете напълно страховития сезон, когато в понеделник Слънцето навлезе в Скорпион и във вашата зона на удоволствие. Това е чудесно време да си приготвите забавни костюми, да украсите пространството си и да прегърнете вълшебната си страна. Отдайте се на страстта си и създайте живот, който ви харесва. Забавлявайте се!

Особено след като творчеството може да доведе до интересни открития, когато във вторник Слънцето прави тригон със Сатурн в Риби. Творческите ви страсти могат да ви помогнат да проникнете дълбоко и да разкриете нова страна от себе си. Позволете си да изразите тези чувства, за да можете да ги покажете по-добре.

Завършете седмицата, като дадете своя принос по време на лунното затъмнение във вашата социална зона в събота. Това е чудесен ден за извършване на доброволческа дейност, която може да направи общността ви по-добро място и същевременно да повиши самочувствието ви. Помогнете на приятел в нужда и се погрижете за него. Това ще донесе полза и на двама ви.

Лъв

С наближаването на Хелоуин се пригответе да украсите къщата си с призраци, след като Слънцето навлезе в Скорпион и в домашната ви зона в понеделник. Докато се подготвяте за всички празнични забавления, не забравяйте да запазите личния си живот в тайна. Изпитвате страст към изграждането на дом и семейство за себе си, а не за целия свят.

Домът продължава да бъде там, където е сърцето ви, когато във вторник Слънцето прави тригон със Сатурн в Риби. Помислете за цялостно преобразяване на пространството си, докато навлизаме в сезона на късната есен. Особено ако скоро някой ще заживее с вас. Бъдете креативни, Лъв!

Поклонете се, защото може да получите заслуженото признание по време на лунното затъмнение в зоната на кариерата в събота. Упоритата ви работа ще се отплати по много важен начин, така че се уверете, че сте се представили по най-добрия начин. Злорадството няма да подобри репутацията ви.

Дева

В понеделник, когато Слънцето навлезе в Скорпион и в зоната на общуване, думите ви ще имат голяма сила. Ще имате магията да превръщате думите в действия, защото притежавате достатъчно харизма, за да внушите своята гледна точка. Имате силата да разрешите всеки проблем, Дева.

Пригответе се за едно последно есенно приключение по време на лунното затъмнение във вашата зона на разширяване в събота. Това е чудесно време да излезете от рутината и да отидете на малка почивка. Пътуването може да ви помогне да научите повече за света и вашето място в него. Не забравяйте да се поглезите по време на пътуването.

Завършете седмицата с мозъчна атака, когато Меркурий се съедини с Марс във вашата зона за общуване в неделя. Разполагате с всички умения, от които се нуждаете, за да пренесете идеите си в реалния свят. Това е чудесен ден за представяне на идеи, замисли и прочистване на съзнанието ви.

Везни

Време е да въведете ред във финансите си преди края на годината, след като в понеделник Слънцето навлезе в Скорпион и във вашата ценностна зона. Това е чудесно време да изплатите всички дългове и да разрешите финансовите проблеми, които ви преследват. Заемете се сериозно с инвестициите за по-светло бъдеще.

Особено като се има предвид, че по време на лунното затъмнение във вашата зона на споделените финанси в събота може да споделяте пари и други ресурси. Това е чудесно време да разрешите всички финансови проблеми, които може да имате с друг човек - от получаването на пари, които някой ви дължи, до преместването в съвместно жилище, да получите това, което ви принадлежи.

Обмислете допълнителни начини за печелене на пари, когато Меркурий се съедини с Марс във вашата зона на ценностите в неделя. Помислете за някои странични дейности или сезонни концерти, които могат да ви помогнат да генерирате пари. Не забравяйте стойността си, Везни, и не се задоволявайте с нищо по-малко.

Скорпион

С наближаването на Хелоуин, през следващите няколко седмици ще навлезете във властта си, след като Слънцето навлезе във вашия знак в понеделник. Изпълнени сте със самоувереност и сте готови да омагьосате всеки, когото срещнете. Не се страхувайте да изясните страстите си и да вземете това, което ви принадлежи, Скорпион. Имаш това!

В стремежа си към световно господство помислете дали да не вземете съмишленик по време на лунното затъмнение в зоната на партньорството ви в събота. Това е чудесно време да преминете на следващо ниво във връзката си - от планирането на костюм за двойка до подписването на договора.

Излезте в светлината на прожекторите и приемете силата си в края на седмицата, когато Меркурий се съедини с Марс във вашия знак в неделя. Облечете любимия си костюм и направете добро впечатление като вампира, който сте. Изиграйте картите си разумно и ще бъдете дълбоко очарователни. Наслаждавайте се!

Стрелец

Когато в понеделник Слънцето навлезе в Скорпион и в зоната на подсъзнанието ви, в сърцето на страховития сезон може да ви преследват вътрешни демони. През следващите четири седмици предпочитате да останете вкъщи, вместо да излизате. Докато се сблъсквате с демоните си, разкрийте тайните в себе си. Бъдете смели, Стрелци. Всичко ще се оправи.

Докато се грижите за себе си, превърнете дома си в сигурно убежище, когато във вторник Слънцето прави тригон със Сатурн в Риби. Мястото ви по-малко прилича на къща с призраци и повече на лечебно пространство. Това е чудесно време да организирате, почистите и стабилизирате дома си, за да можете да се излекувате.

Особено като се има предвид, че лошите ви навици могат и ще ви преследват, когато лунното затъмнение е в зоната на продуктивността ви в събота. Лесно е да се отдръпнете и да се върнете към стари навици, които ви преследват. Бъдете продуктивни и правете избори.

Козирог

Призрачният сезон ви кара да бъдете изключително общителни точно сега, когато в понеделник Слънцето навлиза в Скорпион и във вашата социална зона. Това е чудесно време да планирате няколко партита за Хелоуин с приятели, да се срещнете със своя завет и да получите неочаквана печалба, която да споделите с другите. Желанията могат лесно да се сбъднат, Козирог, така че следвайте страстите си, за да постигнете мечтите си.

Излезте навън с приятелите си и се впуснете в есенни забавления, когато във вторник Слънцето прави тригон със Сатурн в Риби. Планирайте дегустация на ябълково вино или си вземете тиквено лате с екипа си и се разхождайте и разговаряйте за всичко и всички. Наслаждавайте се!

Завършете седмицата с приятна нотка по време на лунното затъмнение във вашата зона на удоволствието в събота. Това е чудесно време да се насладите на атмосферата на Хелоуин - от правенето на забавни занаяти до посещението на партита с костюми, вие сте готови да се забавлявате. Насладете се на сезона, преди да е приключил.

Водолей

Началото на седмицата ще ви залее със силна вълна от амбиции, когато в понеделник Слънцето навлезе в Скорпион и в зоната на кариерата ви. През следващите четири седмици ще бъдете изключително страстни по отношение на целите си. Приемете силата си, докато работите върху репутацията си и постиженията, които искате да постигнете. Нека репутацията ви предшества, Водолей.

Особено след като добрият публичен имидж може наистина да повиши работната ви етика, когато във вторник Слънцето прави тригон със Сатурн в Риби. Успехът ви може да ви даде допълнителна увереност в себе си, така че знайте стойността си по време на този аспект. Цялото това старание наистина започва да се отплаща.

Въпреки това жилището ви може да се почувства малко като къща с духове по време на лунното затъмнение във вашата домашна зона в събота. Съществува голяма вероятност да извършите емоционален екзорсизъм, за да прогоните миналото и да се научите как да продължите напред, докато лекувате рани от поколенията.

Риби

Време е да разширите хоризонтите си и да изследвате всички възможности, когато в понеделник Слънцето навлезе в Скорпион и зоната на разширяване. Ако искате нещо, отидете и го вземете! От връщане в училище до пътуване - преследвайте желанията си. Не позволявайте на упоритостта да ви попречи да получите това, което заслужавате, Риби.

Вашата лична философия е "лечебна", тъй като израствате в човека, който трябва да бъдете, когато Слънцето прави тригон със Сатурн във вашия знак във вторник. Дръжте ума си отворен и се оставете на течението, за да развиете по-силно самочувствие.

Въпреки че е почти Хелоуин, имате много работа за вършене преди началото на ноември. Затова започнете да изпълнявате списъка със задачи по време на лунното затъмнение във вашата комуникационна зона в събота. Време е да отметнете някои неща от списъка си със задачи, особено ако се чувствате изостанали с почти всичко. Не бързайте.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм