Ке Хуи Куан завърши емоционалната вечер на Оскарите, като се събра на сцената с колегата си от "Индиана Джоунс и храмът на обречените" Харисън Форд, пишат от Варайъти.

„От бежанец на лодка до носител на Оскар“: Кой е Ке Хуи Куан (видео и снимки)

Нощта на Оскарите

Форд връчи последната награда на церемонията през 2023 г., която отиде при "Всичко навсякъде наведнъж" за най-добър филм. Когато Куан и Форд се изправиха лице в лице, докато актьорският състав на "Всичко навсякъде наведнъж" излизаше на сцената, за да приеме наградата, двамата актьори се прегърнаха емоционално. Куан спечели "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля по-рано по време на церемонията.

„Навални“ с Христо Грозев спечели „Оскар“ в категория „Документален филм“

Форд защитаваше ролята на Куан във "Всичко навсякъде наведнъж" през целия сезон на наградите. Куан започва кариерата си в Холивуд като дете, дебютирайки в игралното кино с Форд в приключението на Стивън Спилбърг от 1984 г. "Индиана Джоунс и храмът на обречените".

"Толкова съм щастлива за него. Той е страхотно момче", казва Форд пред Entertianment Tonight за номинацията на Куан за "Оскар" през януари. "Той е прекрасен актьор. Беше такъв, когато беше малко дете, и все още е такъв. Радвам се. Много се радвам за него."

Форд заяви преди обявяването на номинациите за "Оскар", че наградата за най-добър актьор в поддържаща роля за Куан ще бъде "напълно заслужена". Тогава Форд добави пред Uproxx: "Той е наистина страхотен в своя филм. И аз съм толкова щастлив да го видя... и това, в което се е превърнал. Толкова съм щастлив за него."

Христо Грозев: Путин е бил много вбесен, след като е гледал филма

Оскарите не са първият път, когато Куан и Форд се срещат емоционално. Двамата се прочуха през септември миналата година, когато се сблъскаха на конгреса D23 на Disney и позираха за снимка. Форд беше на събитието, за да промотира "Индиана Джоунс 5", докато Куан присъстваше като член на актьорския състав на "Локи" сезон 2. Куан разказа пред The New York Times, че сърцето му се е разтуптяло, когато са го попитали дали иска да се събере отново с Форд.

"Когато се приближих, той се обърна и ме посочи с пръст, а погледът му беше класическият, известен, намръщен Харисън Форд", каза Куан. "Помислих си: "О, Боже, той сигурно си мисли, че съм фен и ще ми каже да не се приближавам до него". Но той ме погледна, посочи ме и каза: "Ти ли си Шорт Раунд?". Веднага се пренесох в 1984 г., когато бях малко дете, и казах: "Да, Инди". А той каза: "Ела тук" и ме прегърна силно."

С приятели на кино и звездната церемония „Оскар“ 2023

"Всичко навсякъде наведнъж" печели общо седем Оскара, включително за най-добър режисьор. Звездите на Куан - Мишел Йео и Джейми Лий Къртис - спечелиха Оскари съответно за най-добра актриса и поддържаща актриса.

Снимки: Getty Images

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм