Прокурорският син от Перник Васил Михайлов влезе в пряк словесен сблъсък в съда със съпругата на една от евентуалните жертви на тормоз от своя страна.

Показанията на съпругата на пребития треньор Румен Андонов бяха многократно прекъсвани от обвиняемия Васил Михайлов с реплики и коментари. Тя се разплака в съдебната зала. А защитата на обвиняемия продължава да твърди, че насилието на Михайлов винаги е било провокирано.

Атакувал футболния треньор, защото мъжът притеснявал братовчедка му

"Как очаквате да се държи човек, който при всяко свое излизане се държи толкова нагло. Засегна се че го нарекох същество. Той е изключително честолюбив. Развесели се когато се разплаках. Явно е човек който знае, че каквото и да направи, няма да получи нищо и ще продължи отново", каза съпругата на пребития треньор - Марияна Николова.

Припомняме, че през септември м.г. Софийската районна прокуратура обвини Михайлов за общо четири закани за убийство към приятелката му. 

Чуйте целия разговор в прикачения файл.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм