В „Декстър: Нова кръв“ откриваме Декстър Морган, който живее под фалшивото име Джим Линдзи в малкото градче Айрън Лейк, Ню Йорк, докато останалата част от света смята, че е загинал в трагичен инцидент с лодка по време на ураган в Маями. Той е потиснал тъмния си спътник, вече не се вслушва в призивите му за кръв и живее във въздържание в продължение на цели 10 години. Никой не би предположил, че е бил сериен убиец, оставил стотици тела зад себе си. Сега работи в магазин за строителни стоки и има приятелка (Анджела Бишъп), която е началник на полицейското управление в Айрън Лейк. 

„Грами“ 2023: Бионсе влезе в историята с най-голям брой награди

Изглежда, че държи всичко под контрол, когато 16-годишният му син Харисън пристига в Айрън Лейк, за да търси отговор на въпросите защо баща му е инсценирал смъртта си и го е изоставил преди почти 10 години. Изведнъж скромният му безпроблемен живот излиза извън контрол. Той се поддава на тъмния си спътник, което със сигурност ще го доведе до  сблъсък с Кърт Колдуел, влиятелна и обичана личност в Айрън Лейк. 

Ще успее ли Декстър да бъде едновременно сериен убиец и грижовен баща, докато поддържа връзка и с началника на полицията? И дали синът му, който също като Декстър е видял убийството на майка си, ще чуе сирената на собствения си черен спътник? Ако е така, то Декстър е идеалният баща за Харисън.

Адам Сандлър и Джаки Титоун - 24 години доверие и обич

В ролите: Майкъл Хол, Джулия Джоунс, Дженифър Карпентър и др. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм