Номинираният за министър на туризма в поректокабинета на Димитър Главчев нямал общо с екипа на шоумена и политик Слави Трифонов. Това заяви лидерът на ИТН с коментир във фейсбук, в който основен герой беше сценаристът и продуцент на редица негови предавания Евтим Милошев. 

"Слушайки коментарите за новото служебно правителство, с огромна изненада установих, че моето име присъства като човек, който има служебен министър. Това от една страна ме изненада, а като разбрах кого визират коментаторите, искрено ме разсмя. Лицето Евтим Милошев, който ще бъде назначен за министър на туризма, вероятно разбира от туризъм, защото сигурно е турист. Той е работил в телевизионните предавания "Ку-Ку", "Каналето", "Хъшове" и малко в "Шоуто на Слави". Аз го махнах от там по обективни причини. Оттогава той няма абсолютно нищо общо с всичко, което правя. Ама абсолютно нищо общо. Така че спокойно може да бъде министър на туризма, както и президент на Галактиката", написа Трифонов.

В президенството в петък, веднага след като стана известно, че името на Милошев фигурира в служебното правителство на Димитър Главчев, държавният глава запита представителите на ИТН дали имат човек в проектокабинета. Тогава Тошко Йорданов заяви: 

„Отдавна сме се разделили с Евтим Милошев. Мога много неща да кажа за него, но ще се въздържа, защото няма да ви хареса“.

Преди това Главчев защити номинацията му с думите:

Евтим Милошев е доказан експерт и мениджър. Лично го познавам от много години и навсякъде, където е работил, се е справил добре. Мисля, че всички сте свидетели, има и други хора, които го познават добре".

Евтим Милошев е български телевизионен сценарист и продуцент. Мажоритарен собственик в продуцентските компании "Дрийм Тийм Прадакшънс“, "Дрийм Тийм Филмс“ и председател на Асоциацията на филмовите и телевизионните продуценти в България. Става част от основното ядро на създателите на студентската програма "Ку-Ку“, която се излъчва в ефира на БНТ от 1990 до 1994 г.

В годините на създаването на първия частен телевизионен канал в България bTV Милошев е сред основателите на "Шоуто на Слави“.