Една от най-емблематичните български марки – майонеза„Краси” за девета поредна година доказа лидерските си позиции и трайните симпатии на българския потребител, който отново избра „Краси” за марка №1 в категория Майонези, лютеници и сосове. 

Рекорден брой потребители подкрепиха предпочитаните от тях брандове в единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. 


За 2023 година  близо 62 хиляди души дадоха своя вот. В първия етап гласоподавателите бяха близо 10 000, във втория – над 22 000, а в третия финален кръг гласувалите са близо 30 000.

Абсолютен рекорд от съществуването на класацията е броят гласували за любимата майонеза на България, марката е предпочетена от над 17 500 потребители и печели своята категория с близо 60% от гласовете на всички участници.

Това е поредната висока оценка за бранда от страна на потребителите в класацията „Любими марки”, които за девета поредна година отреждат лидерска позиция за най-добрата майонеза. Майонеза „Краси” е най-продавания  продукт в своя сегмент на пазара у нас, през годините е носител на отличия като Супербрандс, Златни медали от Пловдивски панаир, Компания на годината, носител е на собствен Рекорд на Гинес.

„Привилегия, която задължава, е доверието на потребителите и ние се стараем ежедневно да го заслужим”,  каза по повод наградата собственикът на Фабрика за майонеза „Краси” Димитър Консулов като благодари на всички гласували.
Любимата минерална вода на българския потребител е „Хисар”, която тази година навършва 65 години. В своята дълга история марката е устояла на превратностите на времето и продължава да има силно пазарно присъствие. Признанието на потребителите е най-високата оценка и най-ценният подарък за годишнината на марката коментираха от предприятието.