Последователи на Ким Кардашян я съдят и искат $40 милиона заради фалшив конкурс, който тя проведе в социалните мрежи, съобщава TMZ.

Кание Уест няма да пусне новия си албум в стрийминг платформите

Така през 2020 г. в профила си в Instagram Ким Кардашян разигра томбола за първокласни самолетни билети до Лос Анджелис, тридневна ваканция в Бевърли Хилс и награда от 100 000 долара. Но никой от абонатите на риалити звездата не получи тези награди. В същото време, както е посочено в съдебните документи, които бяха на разположение на журналистите, победителите в конкурса могат да докажат, че са го спечелили.

Съдят Ким Кардашиян за промоция на криптовалута

Според делото лотарията е била необходима за популяризиране на австралийската компания Curated, срещу която също е подадена жалба. Уточнява се, че организатор на това състезание е бил и Скот Дисик, бившият любовник на Кортни Кардашян сестрата на Ким. Освен това други сестри Кардашян също са участвали в промоцията на конкурса. В случай, че съдът признае правотата на тези, които са завели дело, Ким и Скот ще трябва да платят 20 милиона долара обезщетение на измамените абонати.

Ким Кардашиян поиска съдия да я признае за неомъжена

Ким Кардашян не е за първи път попада в медийните заглавия в неблагоприятна светлина: по-рано в Tiktok бе пуснато видео от шоуто на Fendi в Ню Йорк, където присъстваше главната редакторка на американския Vogue Анна Уинтуър. Видеото събра страшно много публика. На него се вижда как Ким Кардашян поздравява Уинтуър, но тя не й обръща внимание и прегръща Сара Джесика Паркър, която стои до нея.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм