В Бургас  за 10 дни се проведоха  два  силни международни турнира. Състезателите на СКП „Аквазард“ – Плевен, Алекс Найденов и Дейвид Найденов се състезаваха успешно и на двата турнира.

Учениците на МГ „Гео Милев“ – Плевен  Алекс и Дейвид Найденови се представиха на много високо ниво и на Международен Турнир “Бриз“ и на Международен Турнир „Burgas swimming open“.

На МТ „Бриз“ те извоюваха следните отличия:  Дейвид Найденов стана шампион на 100 метра св. стил, вицешампион на 400 м св. стил,  с второ място на 200 м св. стил и трето място на 400 м  съчетано плуване.  

Алекс Найденов стана  вицешампион на 400 метра съчетано плуване, трето място но 200 м св.стил и е с бронзово отличие на 400 м св.стил.

В крайното индивидуално класиране по точки FINA Дейвид Найденов е втори за юноши и мъже, с 2100 точки от три дисциплини /от една дисциплина е със 747 точки/.

Алекс Найденов е трети за юноши  и мъже с 2009 точки от три дисциплини /  от една дисциплина е с 699 точки /.

На Международен Турнир „Burgas swimming open“ братя Найденови завоюваха следните силни класирания:  

Дейвид Найденов стана шампион на 400 м св.стил, вицешампион  на 200 м св. стил и с трето място  на 200 м съчетано плуване.

Алекс Найденов е вицешампион на 400 м. св. стил, с второ място на 200 м съчетано плуване и с трето място на 200 м св.стил.

В крайното индивидуално класиране Дейвид Найденов е първи за юноши и мъже в Турнира, с 769 точки / от една дисциплина/!

Алекс Найденов e трети за юноши и мъже в Турнира, със 761 точки /от една дисциплина/!