Фондация Нана Гладуиш "Една от 8" ще посети гр. Добрич със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от града и областта.

На 23.06.2023 г. от 17:00 ч. до 19:00 ч. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала.

По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията.

Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на Една от 8, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с "Една от 8" на телефон: 0878 16 17 18, между 10:30 ч. и 16:00 ч,. в работните дни. Срещата с "Една от 8" ще се проведе в Бизнес залата на Община Добрич, ул. България № 12.