Осиновителите на 4-годишно момче са обвинени в убийство, след като то почина от наранявания, причинени от насилие, съобщиха властите в Северна Каролина, цитирани от "Inside edition".

Жена бе идентифицирана 52 години след убийството й (снимка)

Двойка от Северна Каролина беше обвинена в убийство, след като техният 4-годишен осиновен син почина от малтретиране, включително екзорсизъм и отказ от храна, според властите.

Джоди Ан Уилсън и Джоузеф Уилсън бяха арестувани по-рано този месец и бяха обвинени тази седмица па обвинения в убийство, твърдят от офиса на секретаря на наказателния съд на окръг Съри. И двамата са задържани без гаранция.

Разследват изгаряния от цигара по лицето на малко дете

Парамедиците бяха извикани на 5 януари, след като Джоузеф Уилсън съобщи, че момчето е получило припадък. Детето е било транспортирано в местна болница, където е починало четири дни по-късно от наранявания, причинени от насилие, съобщиха от шерифската служба.

„Има твърде много оръжия в тази страна“: Масово убийство отново разтърси Калифорния (видео и снимки)

Разследването разкри, че Скайлър Уилсън е починал от наранявания, свързани с насилието, понесено от родителите му, и смъртта му се разследва като убийство“, каза шерифът на окръг Съри Стив Хиат в изявление по-рано този месец.

Никой от родителите не е подал молба и не е наел адвокат, казаха от канцеларията.

Първото им явяване в съда е насрочено за 6 март.

Твърди се, че следователите са намерили снимка от мобилен телефон на момчето, "увито" в чаршаф и залепено с тиксо за пода, според клетвена декларация за арест, съобщиха местни медии.

Заподозреният за убийството на 10 души в Калифорния се е самоубил

Това е трагично събитие, което доведе до смъртта на едно невинно дете твърде рано. Моля, споменете другите братя и сестри, замесени в тази ситуация, както и следователите, които работиха неуморно по този случай в мислите и молитвите си“, каза шерифът в изявлението си.

Други деца под попечителството на родителите са настанени в службите за деца.

„Как да скрием труп“: Ужасяващи търсения в Google от съпруг на изчезнала жена (видео и снимки)

Твърди се, че бивша приемна майка на момчето и неговия брат е казала на следователите, че Джоди Уилсън й е разказала, че децата са били подлагани на екзорсизъм, отказвана им е храна и са били плътно увивани в одеяла за „повиване“, според клетвените декларации на заповедта за обиск.

Повиването е практика, която понякога се използва при бебета, за да им внуши сигурност и да пресъздаде усещането, че са в утробата, според експерти по грижи за децата. 

Десетгодишно момче застреля свой връстник заради видеоигра

Подробности за предполагаемите екзорсизми не са включени в заповедта за обиск, съобщиха местни медии.

Бившата приемна майка каза, че се е свързала със служители на службите за деца с притесненията си, се казва в заповедите, информират местни медии. В изявлението си шериф Хиат обясни, че неговият отдел се е свързал от Министерството на социалните услуги на 6 януари, след като научил, че Скайлър е била приета в болница. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм