Съпругът на жена, която изчезна около Нова година в Масачузетс, направил поредица от смущаващи търсения в Google, включително "10 начина да се освободите от мъртво тяло, ако наистина имате нужда", предаде "Sky news".

Десетгодишно момче застреля свой връстник заради видеоигра

Брайън Уолш, който живеел със съпругата си в Масачузетс, тярсел и „как да спре разлагането на мъртво тяло“, след като 39-годишната Ана Уолш изчезна.

Съпругата му все още не е намерена и се предполага, че е мъртва.

Уволниха полицайка, имала връзка с шестима колеги (снимки)

Ана Уолш, Снимка: Facebook

47-годишният Уолш е обвинен в нападение и побой над съпругата си с намерение да я убие и преместване на тялото или останките й, според наказателна жалба.

Мъж простреля бременната си жена смъртоносно, новороденото се бори за живота си

Той не се признава за виновен по повдигнатите обвинения.

Уолш е търсил в Google на 27 декември за „кой е най-добрият щат за развод за един мъж“, съобщиха прокурори от окръжния съд Куинси в Масачузетс.

Вместо да се разведе, смята се, че Браян Уолш е разчленил Ана Уолш и е изхвърлил тялото й“, заяви помощник-окръжният прокурор на Норфолк Лин Беланд.

Мъж уби две деца на 1 и 9 годинки, бил приятел на майката

Беланд съобщи, че следователите са открили ДНК на изчезналата жена върху нож, ножици и брадва в торби, които са били изхвърлени в контейнер за боклук в жилищния комплекс на майката на Уолш в Суомпскот.

Семейство Уолш, Снимка: Facebook

В ранните часове на 1 януари, час преди първоначално да каже на следователите, че съпругата му е напуснала дома им, за да хване полет за Вашингтон, прокурорите споделиха, че той е направил десетки обезпокоителни търсения в Google на iPad на сина си, включително „след колко време трупът започва да мирише" и "как да вържем тяло".

12-годишно момиче намушка до смърт малкото си братче

Той е обвинен, че по-късно същата сутрин е извършил допълнителни търсения в Google като „колко време трае ДНК“, „може ли да се направи идентификация на частични останки“ и „разчленяване и най-добрите начини за изхвърляне на тяло“.

Училище в САЩ, в което 6-годишен простреля учителка, затвори за цяла седмица

Твърди се също, че Уолш е търсил "как да почистя кръв от дървения под", "какво се случва, когато поставите части от тялото в амоняк" и "по-добре ли е да изхвърлите дрехите от местопрестъплението или да ги изперете".

На следващия ден, 2 януари, търсенията на Уолш в интернет включват „най-добрият инструмент за разчленяване на тяло“, „можете ли да бъдете обвинени в убийство без тяло“ и „може ли да бъде идентифицирано тяло със счупени зъби“, казаха прокурорите.

8 души, сред които 5 деца, са намерени убити в частна резиденция

Бе съобщено, че Уолш е купил три килима в същия ден.

Той също така е купил почистващи продукти, мопове, четки, лента, брезент, защитен костюм с покривала за обувки, кофи, очила, сода за хляб и брадвичка в магазин Home Depot в Рокланд, съобщиха прокурорите.

На 3 януари видеозапис от камера за наблюдение заснема Уолш да пътува до място с контейнери за боклук в Абингтън, град на около 30 километра югозападно от Кохасет, където е видян да носи и изхвърля предмети, които изглеждат тежки.

След това пътува до жилищен комплекс в Абингтън и друг в Броктън, на около четири мили западно от Абингтън, където изхвърля още неща.

Петорно убийство разтърси предградие на Торонто

По-късно полицията се опита да проследи торбите, които той е поставил в кофите за боклук на първото място в Абингтън, но те вече са били унищожени, след като са били взети и транспортирани за раздробяване и изгаряне, казаха прокурорите в съда.

Твърди се също, че Уолш е извършил още търсения в Google този ден, включително: „какво се случва с косата на мъртвото тяло?“, „каква е скоростта на разлагане на тяло, намерено в найлонов плик, в сравнение с това, закопано в гората?“ и "може ли содата за хляб да накара тялото да мирише добре?".

„Не е знаела дали ще бъде застреляна, или изгорена жива“: Масово убийство в Австралия

На 4 януари, в деня, в който работодателят на госпожа Уолш съобщи за изчезването й и полицията разпита Уолш в дома му, той купил вещи, включително кърпи, постелки за баня, мъжко облекло и кофа за боклук, съобщиха прокурорите.

Когато властите пристигнаха в къщата, те видяха, че колата на Уолш има найлонова облицовка и седалките са спуснати; няколко дни по-късно, облицовката беше изчезнала и имаше свежи вакуумни ивици по стелките, кразказаха прокурорите. По-късно анализът показа кръв в колата.

Студенти в САЩ се страхуват да се върнат в университет след серия убийства

На 5 януари, деня, в който издирването на госпожа Уолш стана публично достояние, телефонните записи на Уолш показват, че той е пътувал първо до жилищния комплекс на майка си в Суомпскот.

Видеозапис от охранителна камера го е заснел в част от комплекса, където има още контейнери за смет.

Трима студенти бяха убити в един от най-престижните университети в САЩ (снимки)

По-късно властите претърсиха съдържанието на контейнерите, след като те бяха преместени в станция за прехвърляне на отпадъци и откриха 10 торби за боклук, които съдържаха петна, съответстващи на кръв.

В чувалите за боклук е намерен защитен костюм.

На 8 януари прокурорите претърсиха дома на семейството и откриха кръв в мазето нож с кръв по него, тежък голям брезент и найлонови подложки.

Убити и ранени при стрелба в училище в САЩ, засякло оръжие “спасило” няколко живота

Полицията арестува Уолш същия ден.

Телефонните записи показват, че мобилното устройство на госпожа Уолш е било в семейния й дом в навечерието на Нова година до 3:14 сутринта на 2 януари, след което е било изключено, казаха прокурорите.

Уолш не показа почти никакви емоции, когато се яви в съда в сряда.

В дълго изявление адвокатът на Уолш, Трейси Майнър, твърди, че медиите „вече са го осъдили“.

Шестима загинаха при стрелба на празничен парад в Чикаго, задържан е заподозрян

От снимките на двойката в социалните мфежи става ясно, че сватбата им се е състояла в столицата на съседна Сърбия- Белград. Под техните снимки често коментират сръбски граждани, а самата Ана им отговаря на перфектен сръбски, което навежда на мисълта, че жертвата вероятно е имала сръбски корени.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм