Лекционните зали в Университета на Айдахо са полупразни след почивката за Деня на благодарността, тъй като студентите са твърде уплашени да се върнат след бруталните необясними убийства на четирима техни колеги.

Около обяд на 13 ноември полицията в Москоу, щата Айдахо, открива окървавените тела на четирима студенти на втория и третия етаж на къща извън кампуса.

Трима студенти бяха убити в един от най-престижните университети в САЩ (снимки)

Полицията твърди, че четирима студенти от Университета на Айдахо, открити мъртви в къща извън кампуса, са били мишени, а убиецът или убийците са използвали нож или друго "острие".

Тези студенти, които са се върнали, вземат допълнителни предпазни мерки, включително инсталиране на камери на вратите, укрепване на прозорците и носене на лютив спрей, а полицията не е по-близо до намирането на заподозрян.

Убити и ранени при стрелба в училище в САЩ, засякло оръжие “спасило” няколко живота

Жертвите - Итън Чапин, 20 г., Кейли Гонкалвес, 21 г., Ксана Кернодъл, 20 г., и Мадисън Моген, 21 г. - са убити, докато спят.

Двама съквартиранти, които спели на друго място в къщата, не чули нищо, съобщиха от полицията.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм