Мерене на кръвно налягане, консултации, препоръки и много подаръци, получиха десетките жители и гости на Приморско, които посетиха импровизирания кабинет на рубриката "По-здрави с Дарик Югоизток" пред сградата на Общината в курортния град.

Големият интерес към кампанията на Дарик, насочена към хората около и над средна възраст, с цел превенция на здравето и по-специално на хипертонията и критичния период след края на лятото за тях, беше причина консултациите да продължат с удължено работно време. В тях се включиха и много млади, но ангажирани със здравето си хора, а репортерска проверка установи, че почитателите на Дарик радио са не само интелигентни и симпатични, но и с отлично кръвно налягане и висока здравна култура. 

Очарователната и приветлива Милица Христова от "agata.bg" обърна специално внимание на всеки един гост на шатрата и успя за малко повече от два часа да консултира над 60 души. А собственикът на Ashkane life - Ашкън Веиз оказа особено съдействие по време на събитието. Сред посетилетите бяха здравните медиатори на нялоко черноморски общини, а сред гостите не липсваха медицински лица. 

Събитието се реализира съвместно със санитарен магазен "Агата", специализирана клиника, осигуряваща лечение в чужбина "Ашкън Лайф" и с любозното съдействие на Община Приморско.