Второто издание на Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s) е на 23 и 24 юни 2024г., когато в Пловдив пристигат култовите SNAP, EAST 17, NO MERCY и DR. ALBAN.  Летният театър на „Бунарджика“ ще се превърне в неповторима дискотека на открито, а легендите ще нажежат сцената и публиката, като я предизвикат да танцува, да пее и да се забавлява.

Началото и в двете вечери е от 20:30часа. Старт на фестивала на 23 юни ще дадат SNAP и EAST 17. Втората вечер, 24 юни, ще продължи с участието на NO MERCY и DR. ALBAN. За доброто настроение ще има и DJ парти под звездите.

Един от най-добрите родни DJ-и – Dian Solo от Deep Zone Project става част от втората вечер на Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s. Той ще излезе на сцената на Летен театър Бунарджик в понеделник 24 юни, където освен диджейски сет ще представи за първи път най-новия си трак, който направи заедно с No Mercy, а именно нова версия на световната денс класика – Missing (позната от изпълнението на Everything But The Girl).

Пловдивската публика ще се увери, че диското не е изчезнало - напротив, то преживява един нов период на възход и модификация и в никакъв случай не е за подценяване. Още с първото си издание през 2023г., фестивалът буквално нажежи до краен предел емоционалната публика в две поредни вечери на Античния театър с концертите на LA BOUCHE и невероятните KOOL & THE GANG. Тази година, второто издание на фестивала е подчинено отново на тази невероятна епоха в музиката, която е оставила трайна и незабравима следа в музикалната култура на три поколения.

Билетите за Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s) се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив - каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg. Билетите са еднодневни, а за най-верните фенове са пуснати в продажба и двудневни билети.

Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s) се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година.