Дядо Коледа зарадва малки и големи с пожелание за здраве, с много подаръци и добро настроение. Добрият старец им пожела никога да не забравят кое е най-важното - всички да сме заедно и да живеем в разбирателство.

Тематично интерактивно шоу ​- клоунада с Джу и Джак ​събра малчуганите пред Община Севлиево, където всички има възможност да се снимат в коледните кътове, докато чакат включването на празничните светлини в града.

Двете джуджета ​на дядо Коледа бяха доста непохватни, а и насъбралите се хора допълнително ги забав​иха, докато пренасяха многобройните подаръци за послушните.

​Специални музикални поздрави за множеството на площада звучаха в изпълнение на възпитаниците от ​Детски комплекс "Йовко Йовков"​, коледарите от фолклорната група ​с ръководител Пламен Пенев, ​танцовата формация "Стил джуниър"​ с ръководител Камелия Тодорова ​и Музикално​-певческата школа ​​с ръководител Николай Михайлов.

С много смях и забава ​имаше тази вечер на площада в Севлиево, а джуджетата ​​помогнаха на всички деца да напишат и своите писма със специални желания до дядо Коледа.