Областният управител на Видин Огнян Асенов бе гост на официалната церемония по отличаване на служители от ОД на МВР – Видин и РД ПБЗН за постигнати високи професионални резултати. Тържественото събрание се проведе днес, в залата на областната дирекция на вътрешните работи и бе организирано по повод професионалния празник на служителите от МВР – 5 юли, и 144-та годишнина от създаването на вътрешното ведомство.

83-ма служители от ОД на МВР-Видин и 18 служители от РД ПБЗН-Видин бяха наградени за показани високи резултати в работата си.

 „Изразявам благодарност към всеки един от Вас за неуморния труд, за професионализма и смелостта в борбата срещу престъпността, за приноса Ви в укрепване на законността и вътрешния ред, както и за осигуряване спокойствието на жителите на нашата област.

Пазете достойнството на Вашата професия, не правете компромиси с принципите й. Вашите постижения в името на законността и държавността са успех за цялото общество“, се казва в приветствието на областния управител към работещите в системата на МВР.

По време на церемонията директорът на ОД на МВР – Видин старши комисар Петър Коцин изказа удовлетвореност от съвместна работа с Областна администрация Видин и връчи благодарствена грамота на Областния управител Огнян Асенов за ползотворно и ефективно сътрудничество между двете институции.