Звукозаписен инженер, носител на Грами, е мъртъв, след като беше прострелян от полицията, която разследва твърденията, че е отвлякъл жена си и доведената си дъщеря и ги е държал на мушка, предаде "People". 

Твърди се, че 54-годишният Марк Дж. Капс е държал пистолет срещу полицаите, които са се отзовали на сигнала с отвличането, каза директорът по връзки с обществеността на столичното полицейско управление Дон Аарон в "брифинг за критичен инцидент".

Без завещание: Какво ще наследят десетте деца на Кулио?

Според Арън служителите на SWAT отишли в дома на Капс, за да изпълнят заповед срещу него за две обвинения в отвличане с утежняващи обстоятелства и две обвинения в нападение с утежняващи обстоятелства „за това, че е държал 60-годишната му съпруга и 23-годишната му доведена дъщеря в дома, на мушка през нощта“.

“Предизвикателства в миналото“. Туич е оставил предсмъртно писмо, преди да се самоубие

Аарон сподели, че майката и дъщерята са съобщили на полицията, че Капс ги е събудил, държейки пистолет срещу тях в 3 часа сутринта. Те твърдят, че той ги е завел в хола, държейки пистолет срещу тях и е отказал да им позволи да си тръгнат.

Капс запбашил, че ако мръднат или се обадят на някогоу ще убие и тях и ченгетата, които дойдат.

Двете жертви разказаха, според директора по връзки с обществеността, че са успели да избягат, след като Капс заспал. Те избягали от дома и отишли ​​с колата до местния полицейски участък в Ермитаж. По-късно властите издадоха заповед за арест.

„Ти напусна света твърде рано“. Почина синът на Тина Търнър

Членовете на SWAT успяли да се доближат до дома, без Капс да разбере, но след това обаче той отворил входната врата, държейки пистолет.

Офицер Куун преценил, че движенията на Капс представляват непосредствена заплаха и стрелял.

Снимка: markcapps.com

Кадри от бодикамера показват служители на вратата, които крещят на Капс: „Покажи ми ръцете си!“ След това се стреля по стъклената врата и полицаите влизат в дома.

Арън потвърди, че Капс е починал минути по-късно.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм