Кулио почина без завещание, което накара бившия му мениджър да се обърне към съда за наследство от негово име.

Джарез Поузи е започнал съдебния процес за оценка на имуществото на покойния изпълнител на „Gangsta's Paradise“ според съдебни документи, получени от The Blast Tuesday.

Takeoff “отлетя” на 28 години: Рапърът беше убит

Документът показва, че седем от десетте деца на Кулио, които носят праха му в огърлици, са посочени като негови близки роднини и вероятни бенефициенти на неговото имущество.

Петицията оценява стойността на наследството на Кулио на повече от 300 000 долара и включва „лично имущество и сметки за безсрочни депозити, финансови сметки, застрахователни полици и хонорари“.

Децата няма да фигурират в завещанието му: Особените родителски похвати на Гордън Рамзи

Точната стойност обаче все още предстои да бъде определена.

Кулио, чието истинско име беше Артис Леон Айви младши, имаше общо 10 деца.

Рапърът Кулио, изпял „Gangsta's paradise“ почина на 59-годишна възраст

Изпълнителят на „Hit 'Em High“ беше намерен мъртъв на 59 години. Той бе открит в безпомощно състояние на пода в банята. Парамедиците подозираха, че Кулио е претърпял сърдечен арест. Източници по-късно казаха на TMZ, че приятели вярват, че дългогодишната му борба с астмата може да е допринесла за смъртта му.

Рапърът PnB Rock е застрелян в ресторант в Лос Анджелис

Официална причина за смъртта не е посочена, тъй като резултатите от аутопсията бяха отложени в очакване на допълнително разследване.

Бях с него с месеци и не знаех, и все още не знам обстоятелствата зад смъртта му, но не видях нищо, което да подскаже, че е болен или че нещо му се е случило“, заяви Монтел Джордан, който беше на турне с Кулио дни преди смъртта на рапъра.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм