За 20-та поредна година конкурсът Ideal Standard Баня на годината отправи предизвикателство към младите и утвърдените професионалисти, работещите в сферата на интериорния дизайн. В юбилейното издание те могат да подават проекти в категориите „3D проект с Atelier Collections“ и да представят осъществен проект - баня в категорията „Идеалната реализирана баня“.

Крайният срок за подаване на проектите е 18 март. Организаторите на конкурса с нетърпение очакват кои проекти заслужено ще грабнат наградата „Баня на годината“ на жури, медии и публика.

В конкурса могат да участват архитекти, интериорни дизайнери, студенти, както и всеки, който има интерес към проектирането и обзавеждането на пространството баня. При оценката на проектите водещо за журито е спазването на критериите, с които трябва да е съобразен всеки проект. За да подадете проекта си, е необходимо да направите регистрация на официалния сайт на конкурса:  https://thebathroom.bg/s/banianagodinata/

Наградата за отличените на призовите места от жури, медии и публика ще посетят столицата на дизайна - Милано. На тридневен семинар с Роберто Паломба в дизайн центъра на Ideal Standard победителите ще бъдат посветени в тенденциите и ролята на дизайна на банята в живота на хората. Отличените на второ място ще посетят двудневен семинар в Ideal Standard Център за обучение в Севлиево. Те ще бъдат посветени в процеса на индустриализация на продуктите за баня, тънкостите в производството и ще се запознаят с голяма част от портфолиото на компанията. Авторите на проектите, класирани на трето място ще получат предметна награда – иновативната термостатна душ система ALU+ в цвят розе.

Още за наградите вижте на: https://thebathroom.bg/s/terms#awards

Създайте идеалната баня!

Изразете себе си чрез нея!