Лесно е за възрастните да забравят, но когато си дете, писането на писмо до Дядо Коледа е свързано с почти неизмеримо количество натиск, пише "BestLife". Това е самият голям мъж, човекът в червения костюм, който може да ви донесе всяка играчка, която можете да си представите. Не е изненадващо, че понякога децата стават малко обезпокоени. Техните писма до Дядо Коледа могат да бъдат сладки, разбира се, но децата често разкриват повече, отколкото вероятно са възнамерявали за своята несигурност, тревогите си и сложната си връзка с Коледа. Тук ще намерите обобщение на някои от любимите ни писма на Дядо Коледа, които ни карат да желаем да сме отново малки, но и да се чувстваме вечно благодарни, че тези години са зад нас.

Дядо Коледа раздава подаръци на децата на площад „Бдинци“

1. $29 и нито цент повече!

"Моят списък за Дядо Коледа. Майк младши:

1. Blackops 3

2. PS4

3. Ховърборд

4. Златен часовник

5. 29 долара

6. 3 златни синджира"

Предметите в списъка с желания за подаръци на това дете за Дядо Коледа са доста странни: ховърборд, златен часовник и три златни синджира? Това, което най-много впечатли баща му обаче, е искането за $29. Не 30 долара, имайте предвид. Точно $29. Това е толкова специфично желание и просто прави нещата по-трудни за Дядо Коледа. 

Коледни пожелания от darik.bg

2. Не карай шейната пиян!

Скъпи Дядо Коледа, мама е на диета и нямаме бисквитки, но ако искаш, може да си вземеш бира... П.С: Хладилникът е до вратата, но по-добре недей да караш пиян."

Всеки може да остави мляко и бисквитки за Дядо Коледа, но това дете знае как наистина да спечели добрия старец. То не само приветства Дядо Коледа да си вземе бира, докато разнася подаръците, но и услужливо дава указания и съвсем мъдро съветва добрия старец да не се качва на шейната след употреба на алхокол.

Дядо Коледа подкара софийски тролейбус

3. Елф на рафт

„Скъпи, Дядо Коледа, аз и малкият ми брат Бен бяхме много добри! Аз бих искал да бъда елф на рафта! Много съм добър. Бен също се упражнява."

Страхотно е, че това дете е упражнявало уменията си като елф на рафт, седейки на рафт „около половин час досега“, както пише в писмото си. Той всъщност не се нуждае от благословията на Дядо Коледа, за да направи кариера в това.

Къде е шейната на Дядо Коледа в момента?

4. Пони 

По-добре ми донеси пони тази година. 

Или ще има последствия."

Трябва да уважавате дете, което знае какво иска и отказва да приеме всякакви заместители, като това дете, чието писмо беше споделено от анонимен потребител в Reddit. Какво точно има предвид под "ще има последствия" остава загадка.

Елените виждат невидимото, отказана целувка под имела носи лош късмет... И още интересни коледни факти

5. Цар Лъв

"Скъпи Дядо Коледа, искам бащата на Симба да се събуди"

Всички го искаме, хлапе! Тези от нас, чиито деца са били травматизирани от „Цар Лъв“ или ние самите, знаят, че няма нищо по-разстройващо от преждевременната смърт на МуфасаВместо да иска материални блага, това дете просто иска Дядо Коледа да възкреси любим измислен герой в писмо, качено от потребителя на Reddit Neloku. Със сигурност може да се уреди нещо. Нали, Дисни?

Тъмното минало на Дядо Коледа

6. Дадо Коледа има нужда от повече зеленчуци

"Скъпи Дядо Коледа,

Мисля, че си дебел и няма да ти оставя никакви бисквити, защото госпожа Клаус каза, че си на диета. Трябва да стоиш далеч от нездравословна храна и да не ядеш твърде много по време на пътуването си по света. Ето защо тази година ти оставям зеленчуци. Елените ти не могат да теглят толкова тежък човек и децата по света ще останат без подаръци."

Първата ни мисъл, докато четем това писмо, е че детето, което го пише, вероятно е загрижено за здравето на Дядо Коледа. Но не, оказва се, че е загрижено най-вече за играчките. Разумно дете!

Коледата на европейците – по-бедна и предимно „домашна“

7. Еднорог с храносмилателни проблеми 

"Скъпи Дядо Коледа, искам еднорог с дъга, който ака сладолед!"

Това дете моли не само за еднорог, а за еднорог с дъга, който ака сладолед. Ще останем без коментар утк.

8. Коледа с гарнитура 

"Скъпи Дядо Коледа, искам пържени картофки, компютър и пилешки хапки."

Интересна подредба на желанията...

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм