Мотоциклетист е пострадал при пътнотранспортно произшествие. Инцидентът е станал на 01 юни, малко след 13:00 часа на пътя Девин-Кричим. 

30-годишният водач, управлявайки мотоциклет „Хонда ЦБР 1000“, на завой губи контрол над превозното средство, при което се удря в пътния бордюр и пада на платното за движение.  В резултат на инцидента мотоциклетистът е получил фрактура на ръка. Той е транспортиран за лечение в УМБАЛ "Свети Георги" гр. Пловдив, без опасност за живота.

Вчера около 15:20 часа по направление Пловдив - Смолян, полицията регистрира катастрофа между микробус и лека кола. Инцидентът е възникнал между лек автомобил „Форд Фокус“ с водач 59 –годишен пловдивчанин и пътнически микробус „Мерцедес Спринтер“, управляван от мъж на 46 години. В автобуса са пътували 11 пътници. При завой водачът на лекия автомобил навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в задната част на микробуса. При удара пътническият автомобил се преобръща. Леко ранен, с охлузване в областта на лицето, е един от 11-те пътника – мъж на 29 години. След извършен преглед в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ – гр. Смолян, той е освободен за домашно лечение. Останалите пътници са евакуирани, сред тях няма пострадали.