Микропигментацията прави чудеса. Това е метод за трайно решение, при желание за промяна в областта на лицето“, смята Гергана Бозова, един от специалистите в Естетичен център „Д-р Лилия Гюдюлева“ в Пловдив.

Сред най-предпочитаните процедури е микропигментацията на устни. Могат да се коригират, както вродени недостатъци, така и такива, причинени от напредването на възрастта, като загуба на цвят, променена форма, падане на ъгълчетата или събиране на устните. Методът е много подходящ дори и при пациенти, които искат да придобият „усмихнат вид“.

Процедурата се извършва на два етапа, през период от един месец и трае около 2 години. Възстановителният период е между 5 и 7 дни, а процедурата е сред най-предпочитаните през последните месеци.

Каква е разликата между микроблейдинга и микропигментацията, може да чуете от цялото интервю на Галина Георгиева с Гергана Бозова в аудиото.

Специализираното предаване "Най-добрите болници и лекари" се излъчва в кампания на Дарик радио за Пловдив и Южна България.

Продуцент и редактор: Лалка Златанова

Монтаж, саунд дизайн и постпродукция: Петър Тодоров

Асистент продукция и водещ: Галина Георгиева