Хобито ни, е едно от най-сигурните неща, които могат да ни извадят от зоната ни комфорт, да ни помогнат да преодолеем стреса, да поддържаме тонуса си и по-високи вибрации. Човек, колкото и да обича работата си, трябва да намери най-добрият начин за релакс. Близостта до природата и спортуването определено ни откъсват от рутината на ежедневието и ни помагат да живеем по-добре.

Пловдивчанка е сред малкото водолази в България, които се гмуркат край потънали кораби, плуват с акулите без страх и помагат за почистване на морското дъно от пластмасови отпадъци. От повечето хора гмуркането се смята за един от спортовете, носещи най-много адреналин. Плуването обаче е най-добрият начин за релакс, за намиране на вътрешен баланс и покой.

Как се осъществява една такава мечта и какво е да носиш усещането за свобода - специално за слушателите на Дарик радио разказва Цветка Филипова, управител на Очна клиника "Луксор" в Пловдив.

Специализираното предаване "Най-добрите болници и лекари" се излъчва в кампания на Дарик радио за Пловдив и Южна България.

Продуцент и редактор: Лалка Златанова

Монтаж, саунд дизайн и постпродукция: Петър Тодоров

Водещ: Галина Георгиева