Чухме една прекрасна песен на Мери Бойс Бенд, която ни отвежда у дома, там, където е най-хубаво, най-топло, най-уютно, особено в очакване на Коледа и Нова година. А сега, за да ни зареди с още празнично настроение, в студиото на Дарик радио е Мария Мутафчиева:

Песента „Остани“  - три женски гласа за смисъла да се живее и мечтае!

Мария Мутафчиева - "Мери Бойс Бенд"

"Нямам търпение да чуете "Говори ми"! С Миро записвахме, експериментирахме с китари и гласове, и много се забавлявахме с прословутата ми неспособност до последно да давам име на песните си. Имахме поне 5 гениални идеи, които кръжаха в орбита… В крайна сметка той отсече: „Говори ми“ ще е!

РИА представя новата си песен „The Way You Are“

Фразата „Спомен за нашето лято“ също намери приложение, защото проведохме няколко събития под този надслов – концерти, на които хората имаха възможност да разкажат и своите спомени. Имаше микрофон за споделяне на истории, специално за публиката.

Мария Мутафчиева и Мариана Корчакова

Видеото пък показва съвсем друга действителност. Кадрите са от пътешествие в Лондон. И всичко това толкова много ми хареса, че се надявам да го превърна в традиция и всяка година да споделям различни спомени от лятото и да провеждам концерти с това име!

Мария Мутафчиева: Да търсим красивото и веселото в живота, не може само негативни емоции

А сега ще се концентрирам върху предстоящия ми на 10-ти февруари юбилеен концерт в зала „България“, в който ще ми гостуват любими колеги и приятели! Билети вече има тук", разказва Мария Мутафчиева.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Darik.bg на живо:

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм