Дете на 9 години от шуменското село Косово е простреляно в главата с въздушна пушка. 42-годишен жител на селото е задържан в полицейския арест в Нови пазар заради това, че е прострелял детето. Инцидентът е станал в четвъртък. 

Мъж стреля по чернокож тийнейджър, отишъл в грешната къща

Малко след 19:30 часа в шуменската болница за преглед е постъпило дете, придружавано от родителите си. Било с открита рана в дясната част на главата над ухото, най-вероятно от пневматично оръжие. 

Оттеглиха обвиненията срещу Алек Болдуин

След преглед станало ясно, че раната е повърхностна. Детето е настанено за лечение, без опасност за живота. 

При проведените бързи действия на служители на полицията от Нови пазар било установено, че в района на читалището в село Косово 42-годишен местен жител произвел изстрел с въздушна пушка. Така причинил нараняване в областта на главата на момчето, което играело в района с други деца. 

Майка и дете загинаха в катастрофа на пътя София-Самоков

Незабавно е извършено претърсване в обитаваното от мъжа жилище. Полицейските служители иззели въздушна пушка със сачма в нея, както и огромен арсенал от боеприпаси, барут, артилерийски снаряди. 

Ловец простреля и уби мъж, когото помислил за заек

Районът бил отцепен. На място са пристигнали служители на СОБТ- Варна. Боеприпасите са иззети. 

42-годишният мъж е задържан. Случаят е докладван в прокуратурата, работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм