Най-богатият човек в света и собственик на технологични компании Илон Мъск свали почти 10 килограма за много кратък период от време, след като в публичното пространство изтекоха негови папарашки снимки без тениска на яхта.

Мъск: Ще продадем 20 млн. електромобила през 2030

Мъск се похвали на последователите си в социалните мрежи с трансформацията си и реши да разкрие какво стои зад успешното му решение за наднорменото тегло. Собственикът на Tesla написа в официалния си акаунт в Twitter, че целият процес на гладуване е бил с помощта на приложение и голямата разлика е видима за окото.

Мъск ще конкурира Twitter със собствена социална мрежа

В средата на юли Мъск плаваше около гръцкия остров Миконос в компанията на приятели, а заради папарашките снимки потребители на социалните мрежи му се подиграха заради корема му.

Мъск: Пошегувах се, няма да купувам Манчестър Юнайтед

Трябва да се подчертае, че той е актуален в социалните си мрежи и често намира време да отговаря на своите последователи, въпреки натоварения си график. Сигурно не е пропуснал и факта, че вторият най-богат човек в света Джеф Безос е подобрил фигурата си, въпреки че е с няколко години по-възрастен от него. В социалните медии циркулираха мемове, изтъкващи разликите във външния им вид, което сигурно е накарало Мъск да се замисли. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм