България трябва да бъде „опитомена“ - това е процес, който включва и опитомяване на собствените ни инстинкти като политици - особено гневът и желанието за мъст. Фундаменталните ценности на Западната цивилизация и нормалното европейското бъдеще на следващите поколения трябва да са водещи за посоката на управление на страната! Това заяви пред Дарик пловдивският издател и политик Манол Пейков, който е кандидат за народен представител от ПП-ДБ и за 50-ия български парламент. Той обаче е категоричен, че компромисите и в бъдещото управлението не могат да бъдат безпринципни.

Трудно е, но трябва да се научим да работим в коалиция с други партии. Не очаквам ГЕРБ да проявят благоразумие и да търсят в нас смислен партньор, но всички ние от „Продължаваме промяната - Демократична България“ сме длъжни да дадем най-доброто от себе си, за да може държавата да върви по нормален път на развитие.

Целта на „Да, България!“ продължава да бъде изчистване на съдебната система отвътре, което не става за една нощ, уточни още Манол Пейков. Според него в тази кампания ще бъде най-трудно хората да се убедят, че не всички са „маскари“, защото начинът, по който функционират медиите в момента и социалните мрежи е страшен - една лъжа, повторена 100 пъти, започва да се приема за истина. А сега всеки е медия...

С Манол Пейков разговаря Искра Койчева: