Лидер на гръцкия логистичен пазар си избра български партньор. Biz Courier & Logistics LTD подписа договор за партньорство в България с русенската компания Инаут Трей.

Ще говорим заедно със Светлозар Димитров, собственик и създател на компанията "Инаут Трейд" - ол инклузив услуга за електронни магазини.

Пол Каравунарлис (Пол Дъф) - основател и настоящ главен изпълнителен директор на Biz Courier & Logistics LTD ще разкаже повече за партньорството и перспективите, които то предлага.

Кой е най-лесният начин да развиеш бизнеса си в нова за теб държава или регион?

Кое е по-правилното решение, да копираш бизнес модела си в нова и непозната за теб държава с непознати закони и порядки или просто да избереш правилния за теб местен партньор?

Тези въпроси са „звънели“ и в главата на собсвеника преди да разшири бизнеса си към територията на България. Крачката е направена и партньора е избран – русенската Инаут Трейд.

Чрез гръцкото си партньорство Инаут вече ще предлага решения за доставка на пратки от склад в Германия, Франция, Испания, Португалия, Италия, Гърция, Кипър, България, Унгария, Румъния, Чехия, Словакия и Полша.

Чуйте: