Мълчанието не е злато. Мълчанието е олово! –С този призив ЛЕВИЦАТА в Бургас се обърна към избирателите в навечерието на вота на 2 април. Водачът на листата на лявото обединение /АБВ, Изправи се. БГ, Движение 21, БЗНС "Ал. Стамболийски"/ във Втори многомандатен избирателен район  - трикратният световен и трикратен европейски шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев подчерта, че предстоящиите избори не са етап от подготовката за следващите, а са много важни и решаващи за бъдещето на страната ни.

Днес кандидатите за народни представители на ЛЕВИЦАТА се срещнаха с представители на туристическия сектор и поеха конкретни ангажименти в подкрепа на бранша. На събитието присъства и лидерът на АБВ Румен Петков.

„Бургас е една от културните столици на България и Европа. Но със съжаление констатираме, че през всички тези 32 години, отрасълът се пренебрегва. А той, стига да се управлява разумно, може да изхранва половин България“, заяви той.

ЛЕВИЦАТА очерта и основните приоритети, по които ще работи за развитието на сектора: финансиране и реклама, с ясни правила от гледна точка на интереса на страната ни, гарантиране обезпечаването с кадри, държавна подкрепа за туризма, но не чрез създаването на препятствия, използвани за корупционни практики, какъвто е механизмът в момента. Тези въпроси, подчертаха от ЛЕВИЦАТА, изискват незабавни решения. От коалицията увериха, че ще бъдат гарант за това в следващия парламент.

Листата на лявото обединение в Бургас е съставена от достойни хора, с биография, личностна и професионална реализация. А основен акцент в програмата на политическото обединение е законодателство в подкрепа на интересите на обществото.

"Гордост за Бургас е водачът на листата на ЛЕВИЦАТА тук- Антон Коджабашев-човек с чувство за принадлежност, който с личния си пример за дисциплина и справедливост, е гарант, че редът и правилата са за всички", каза лидерът на АБВ Румен Петков. 

Чуйте приоритетите в сферата на туризма, очертани от ЛЕВИЦАТА в звуковия файл:

Ето и листа на коалиция „ЛЕВИЦАТА“ във Втори многомандатен избирателен район - Бургас: 

Антон Коджабашев

Даниел Иванов

Юлияна Мръчкова

Симеон Бабуров

Георги Сталев

Николай Тодоров

Кремена Петрова

Антоний Дюлгеров

Гергана Георгиева

Милка Бодурова

Камен Сейменлийски

Недка Абрашева

Николай Грозев

Силвия Лецковска

Марияна Димитрова

Кольо Колев

Ирена Михайлова

Ангел Димитров

Апостол Божков

Мехмед Мехмед

Купуването и продаването на гласове е престъпление!