Празничен концерт „МАЛКИТЕ ДОБРИ ДЕЛА“, с участието на  Академичния народен хор при АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“, ще се състои днес на поляните край село Горнослав.  Идеята е на пловдивската  Фондация за развитие на артистични таланти, която чества 5-ата годишнина от създаването си.   Организаторите канят всички жители от Пловдив и областта на събитието сред природата на днешния Лазаровден.

Посетителите се очакват към 12 часа в съботния ден, като домакините посочват и точните GPS координати на местността  41,926269, 24,962422, която се намира по пътя от Асеновград за Белинташ и е достъпна за автомобили. За концерта ще бъде издигната специална сцена.

Сред културните институции, които са получили подкрепа от фондацията през изминалите години са Академичният хор на АМТИИ, китарният ансамбъл „Академика“ и женският народен хор „Боряна“.

С това събитие, екипът на фондацията, чиито председател е пловдивчанинът Иван Фратев, иска да отправи послание за малките добри дела, които движат обществото ни в желаната посока.

Концертът е подходящ за посетители от всички възрасти. Организаторите съветват, всеки, който иска да присъства, да си носи одеяло за пикник или постелки за сядане.

Информацията за събитието може следете и във Фейсбук